11

Diensten: Inzicht InZicht

Lichaamstaal laat zien hoe iemand zich voelt in een bepaalde situatie. Dit gevoel wordt, veelal onbewust, door het lichaam uitgedrukt middels een gebaar, een houding, een expressie: de taal van het lichaam. Voelstream onderscheidt zich door de wijze waarop lichaamstaal inzichtelijk wordt gemaakt: video-analyse. Het geeft doeltreffend weer hoe je communiceert en hoe dat op de buitenwereld overkomt. Het resulteert in nieuw bewustzijn over hetgeen zich onbewust afspeelt en geeft nieuwe inzichten.

Durf te leven durf te kijken

Het vraagt mogelijk wat lef, maar door naar jezelf te kijken en persoonlijk te ontwikkelen verandert je lichaamstaal. Inzicht krijgen in talenten en valkuilen, imago en identiteit, energie en intuïtie: het laat je groeien. Dit kan in individuele trajecten, maar ook de Lichaamstaal InZicht trainingen zijn hiervoor uitermate geschikt. Presentaties, voordrachten, sollicitatie gesprekken, lichaamstaal kan het maken of breken. Voelstream kan ondersteunen in de voorbereiding. Tekst eigen maken, zelfzeker over komen, een goede handdruk  geven. Voelstream voorziet je van inspiratie en praktische aanwijzingen.

Investeren in jezelf

Lichaamswerk is een dienst van Voelstream waarbij gewerkt wordt aan het ontdoen van beperkende overtuigingen, los komen van overlevingsstrategieën. Doel is voelen en denken met elkaar in balans te brengen en meer in eigen kracht te staan. De invulling van deze trajecten is afgestemd op de vraag en persoonlijkheid. Maatwerk. Want elk mens is weer anders.

Een belangrijk deel van het leven speelt zich af op het werk. Ook voor bedrijven en hun medewerkers kan Voelstream een flinke meerwaarde leveren. Achterliggende filosofie is: ‘het is de mens en de onderlinge connectie tussen mensen dat een bedrijf vormt. Oog hebben voor hun welbevinden laat een organisatie groeien’. Zo heeft het onderwerp burn-out de volle aandacht. Bij voorkeur in de sfeer van preventie. Voorkomen is beter dan genezen. Maar ook in het herstel hanteert Voelstream een structurele en blijvende methode. Om kennis en bewustzijn te vergroten worden ook lichaamstaal trainingen en workshops gegeven.

Voelen, trots zijn op wat ik heb bereikt en vooral nog ga bereiken.
De sessies zijn een aanrader voor iedereen.

– reactie cliënt

Lees meer over wat Voelstream voor jou kan doen, gebruik onderstaande navigatie voor meer informatie per dienst!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 8563454853 Feed will not update.