8

Lichaamswerk

Hoe werkt lichaamswerk?

Met lichaamswerk maak je de weg vrij om meer te gaan handelen op een manier die nu bij je past. Oude herinneringen worden in elke cel van het lichaam opgeslagen. Lichaamswerk laat je op een diep niveau kennis maken met deze herinneringen en de daar aan gekoppelde oude besluiten. Besluiten die toen helpend waren maar nu een beperking kunnen vormen. Je wordt uitgenodigd deze keuze te herzien en te vervangen door een nieuw besluit. Op een diep niveau zet je ‘de knop om’ hetgeen resulteert in verankering in het systeem. Je hoeft er niet over na te denken anders te handelen, je dóet het.

Energie beheren

Een onderdeel van het lichaamswerk is werken met energie. Het maakt dat je stevig met beide voeten op de grond kan staan. Gegrond je keuzes kan maken. Jezelf kunnen aarden geeft je tools om in contact met je lichaam te zijn, het lichaam te kunnen ontladen en ontspannen. Je leert je eigen energie te beheren en er zeggenschap over te hebben. Je creëert nieuwe ruimte voor jezelf van waar uit je krachtig communiceert zonder gebruik van woorden.

Wat kun je verwachten?

Lichaamswerk resulteert in een structureel opruimen van oude blokkades. Niet een ‘plaatsje geven’, maar opruimen. Ruimte maken voor het nieuwe, datgene dat bij jou past. Je zal na een aantal sessies bespeuren dat je zonder na te denken anders handelt. Meer vanuit kracht en vertrouwen, met een andere energie verdeling. Autonoom, zelf de touwtjes in handen. Je geeft jezelf opnieuw vorm en dat is uiteraard ook zichtbaar in lichaamstaal. Dat zie je wanneer we na een aantal sessies opnieuw een video maken. Het resultaat is vaak verbazingwekkend. De huid is beter doorbloed, het lijnenspel in het gezicht verzacht, de ogen gaan weer glanzen: daar kan geen botox tegen op!

skype

Benieuwd wat Voelstream voor jou kan betekenen?

Bel, mail of voeg voelstreamkarindols toe op Skype voor een 10 minuten quickscan!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 8563454853 Feed will not update.