10

Training Sales & Lichaamstaal

Een goede deal sleep je er niet alleen uit met de juiste woorden op het goede moment. Lichaamstaal is minstens zo krachtig. Zaken doen en lichaamstaal zijn dan ook onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het is de uitdaging om je boodschap in woorden en in lichaamstaal goed uit te dragen.

Het eerste oogcontact. De handdruk. Open lichaamstaal. Nog voordat er een woord gezegd is ‘scant’ de klant of jij als verkoper betrouwbaar bent. Dit alles gebeurt op onbewust niveau. Een mooi geformuleerde boodschap met niet-congruente lichaamstaal doet het product en dus de verkoop altijd te kort. Andersom wordt een boodschap als authentiek ervaren wanneer de lichaamstaal aansluit op de ‘pitch’. Onderzoek laat zien dat verkopers met kennis over lichaamstaal beter presteren, empathischer zijn en een hogere emotionele intelligentie hebben.

Bron van extra informatie

Lichaamstaal leren (her)kennen vormt een bron aan extra informatie. Het laat iemands bewuste én onbewuste agenda zien. Handig om snel tot de kern te komen. Slim om in te zetten bij het nemen van beslissingen. In de Lichaamstaal& Sales training vergaart u kennis over lichaamstaal en vergroot u uw bewustzijn over de eigen non-verbale communicatie.

skype

Benieuwd wat Voelstream voor jou kan betekenen?

Bel, mail of voeg voelstreamkarindols toe op Skype voor een 10 minuten quickscan!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 8563454853 Feed will not update.