2

Waarderende video-analyse

Iedereen kent dat wel: je zit naast iemand met positieve energie en je raakt er zelf door geïnspireerd.
Wat je bij een ander ervaart kan ook door naar éigen positieve lichaamstaal te kijken. Dát is wat waarderende video-analyse doet: het voedt waardering voor je eigen kracht, enthousiasme en talenten. Zien waar je ogen van gaan sprankelen, voelen waar je blij van wordt en ervaren waar je letterlijk en figuurlijk ‘warm voor loopt’ resulteert in een positieve oppepper.

Het vergroot vertrouwen, verhoogt energie en het ‘recht je rug’: Je durft meer ruimte in te nemen.

Deze dienst is op verschillende manieren inzetbaar: Onderscheidend voor een werkgever als bijzondere blijk van waardering voor een werknemer.
Bijzonder om in te zetten na een ingrijpende gebeurtenis in het leven. Het kan een kentering betekenen in, of na een onzekere levensfase. Je ontkracht, onzeker, moedeloos voelen betekent niet dat talenten, levenslust en enthousiasme niet meer aanwezig zijn. Ze zijn mogelijk even niet voelbaar, maar zeker niet verloren. Door naar jezelf te kijken, zonder oordeel en met zachtheid, ga je het ook weer voelen. Het is een beweging van buiten het lichaam, naar terug ín het lichaam. Met zachtheid en zonder oordeel naar jezelf kijken werkt helend en nodigt uit in een andere flow te stappen.

skype

Benieuwd wat Voelstream voor jou kan betekenen?

Bel 06-46736115, mail of voeg voelstreamkarindols toe op Skype voor een 10 minuten quickscan!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 8563454853 Feed will not update.