EINDELIJK  KIEZEN VOOR JEZELF

 

 

 

 

 

 

50+ en nog steeds niet
alles uit het leven halen.

Herken jij je hierin?

“Is dit nu het leven waar ik zo hard voor gewerkt heb?” Hoe vaak heb jij jezelf die vraag gesteld de afgelopen tijd. Je hebt het gevoel jezelf jaren weggecijferd te hebben. Je balanceerde tussen carrière maken, zorg voor kinderen, een relatie goed op de rit houden. Fysiek fit en aantrekkelijk blijven, aandacht hebben voor ouders en vriendschappen. En nu komt dan eindelijk het moment dat er meer ruimte voor jou is, maar je hebt geen idee hoe voor jezelf te kiezen.

 • Je komt in een levensfase terecht vol kansen en mogelijkheden, maar je hebt geen idee hoe deze te benutten.
 • Het kost je moeite tijd voor jezelf in te vullen. Zorgen voor anderen heeft jarenlang met stip op nummer 1 gestaan.
 • Je voelt je moe en onrustig. Eigenlijk weet je niet goed meer wie je bent. Het remt te mogen genieten van de vrijheid die aan je voeten ligt.
 • Als je in de spiegel kijkt schrik je van de lijnen in het gezicht. Jarenlang verantwoordelijkheid dragen laat zijn sporen achter, het drukt als een last op je schouders en heeft effect op jouw energie en gezondheid.
 • Het hoofd staat altijd aan. Je verlangt naar rust en ruimte om nu eindelijk voor jezelf te kunnen kiezen. De vraag is:

Hoe kies je voor jezelf?

De oplossing ligt dichterbij dan je denkt.
En ik kan jou helpen dit te bereiken.

Leven staat voor mij als blijven groeien en keuzes durven maken. Een ongoing proces en niet leeftijdsgebonden. Mijn haren stonden recht overeind toen ik onlangs de vraag kreeg:

‘Werk je nog?’
Hoezo?
Ik begin net!

Ik mag dan wel de 50 gepasseerd zijn, maar heb toch echt het gevoel dat ik nog zo veel te vertellen heb. Ik bruis van de energie. Ik ben nog lang niet uitgerangeerd en zie nog een hele toekomst voor me.

En met mij zijn er nog vele anderen. Toch?

Ooit voelde ik me klein en onzeker en wilde vooral voldoen aan verwachtingen van een ander.

‘Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg’.
Het was een gevleugelde uitspraak bij ons vroeger.

Ik leerde al jong mijn gevoelens aan de zijlijn te zetten. Boos zijn is niet nodig en morgen schijnt de zon. Het maakte me onzeker, klein en wilde vooral voldoen aan de verwachtingen van een ander.

Een interne drive daagde me uit om uit dit harnas te stappen. Steeds weer maakte ik een keuze en zette een volgende stap. Soms niet wetend waar het toe zou leiden. Ik heb ‘opruiming’ gehouden en beperkende overtuigingen  overboord gegooid. Het resulteerde in een herwaardering van wie ik ben. Ik sta stevig in mijn leven, met beide benen op de grond.  Het is fantastisch te ervaren dat het aangaan van dit avontuur uitmondt in een steady relatie met zowel man en kinderen, familie en vrienden. Ik voel me zeker over wie ik ben, en kan het ook af en toe even niet weten. En daar is niks mis mee.

Soms wil ik wel van de daken schreeuwen:  Je bent groter dan je denken! Het is veel simpeler om weer lekker in je vel te zitten. Om balans en vrijheid  in je leven te ervaren en te doen waar je al zo lang naar verlangt.

De oplossing ligt dichterbij als je weet welke kant op te kijken.
En daar kan ik jou bij helpen.

In de onlinetraining ‘Eindelijk Kiezen voor jezelf ‘ ervaar je dat de energie die door jouw lichaam stroomt van invloed is op hoe jij je voelt. En uiteraard ook op de acties die je wel of niet onderneemt.

Op een concrete en praktische manier ontvang je handvaten en inzichten om lekker in je vel te zitten. Om vrijheid te ervaren voor wie je nog meer bent. En één ding is zeker:

Je gaat ervaren dat je groter bent dan je denken.

Met ‘Eindelijk Kiezen voor jezelf’ ontdek je dat de taal van jouw lichaam een ingang is naar kúnnen kiezen voor jezelf.

 • Je creëert ruimte voor jezelf waardoor je eindelijk kunt doen wat je leuk vindt en mag genieten.
 • Je vindt jezelf waardevol genoeg waardoor je krachtig in je schoenen staat. Vertrouwen in wat komen gaat!
 • Je kunt een scheiding maken tussen jouw energie en die van anderen. Je hoeft niet de last van de wereld om je heen te dragen.
 • Je ontdoet je van ballast en voelt de opluchting die dat oplevert. Letterlijk ademruimte!
 • Je voelt je helder en durft een standpunt in te nemen dat afwijkt van de mening van anderen
 • Je kunt in je hoofd kunt zijn zonder te denken en zet zo de gedachtestroom stil. Wat een rust!
 • Je gaat duidelijk grenzen aangeven en blijft dichter bij jezelf. Een vrijheid die zich doorvertaalt in actieve, frisse energie!
 • Je bent meer aanwezig. Focus en alert zijn laat je adequaat handelen.

Zo gaan we te werk:

Gedurende 8 weken ontvang je wekelijks een video met inspiratie, oefeningen, teksten. Op een praktische en heldere wijze wordt stap voor stap uiteengezet hoe je jezelf kunt ontdoen van ballast en in frisse energie kunt stappen. De thema’s volgen elkaar op en vormen in het totaal een rode draad: groei naar ruimte, helderheid en vrijheid zodat je kunt kiezen voor jezelf.

Wekelijks word je geïnspireerd de tools toe te passen in jouw dagelijks leven. Je wordt uitgenodigd de inzichten te zien als een vast onderdeel in jouw leven. Net als tandenpoetsen hoort ruimte creëren voor jezelf bij dagelijkse rituelen.

Plus, je krijgt toegang tot het “kiezen voor jezelf Event”. Een Live moment waar je nog meer inspiratie en tools ontvangt om jouw leven waardevol te maken op een manier die bij jou past. Juist het elkaar in levenden lijve zien en ontmoeten geeft een extra diepgang en waarde aan deze training. Een boost voor jouw energie en groeien uiteraard een goed moment om ervaringen te delen en alle vragen die leven te kunnen stellen.

Investering

Je investering voor Eindelijk Kiezen Voor Jezelf is € 1.250,00 excl. btw. Je ontvangt hiervoor alle tools, technieken, tips en video’s om vrijheid voor jezelf te ervaren en ruimte om te kiezen waar jij je goed bij voelt. Ook krijg jij exclusief toegang tot de Live Event ‘Eindelijk Kiezen voor Jezelf’. Mocht het je beter uitkomen om de investering in termijnen te voldoen dan is dat ook mogelijk. Je betaalt direct € 650,00 excl b.t.w., over een maand het tweede termijn.

Eenmalige
investering, € 1.250 exclusief btw

2 maandelijkse termijnen, € 650 exclusief btw

Je ontvangt hiervoor alle tools, technieken, tips en video’s om vrijheid voor jezelf te ervaren en eindelijk dát te kunnen doen waar jij je goed bij voelt.  Je ontvangt onderscheidende inzichten zodat je de komende levensfase met enthousiasme beleeft.

Bovendien krijg jij gratis toegang tot het Live event ‘Kiezen voor Jezelf’. Twv € 450,00 excl btw. (dit event wordt 2 keer per jaar georganiseerd. Toegang blijft mogelijk voor 1 van de 2 eerstvolgende events na start van de training.)

Garantie

Ik weet zeker dat Eindelijk Kiezen Voor jezelf jou helpt naar meer vrijheid voor wie jij bent. Ben je in de eerste twee weken na aanmelding toch niet tevreden over het programma? Als jij dit via e-mail meldt binnen 15 dagen na aanmelding, krijg je je volledige investering retour. Bij deze garantie horen geen kleine lettertjes. Ik wil alleen maar dat jij heel enthousiast en totally excited bent om jezelf als 2.0 neer te zetten.

Esther: ‘Op verfrissende en heldere wijze laat Karin je kennismaken met bewust worden van – en het begrip ‘Eigen Ruimte’ ervaren. Voor mij is dit een compleet nieuwe manier om naar mezelf te kijken. Ik zie het dan ook als een grote stimulans om aan mijn eigen ruimte en daarmee kracht te blijven werken en mezelf te blijven ontwikkelen op deze vlakken. Dit is nog maar het begin. Ik ben er erg blij mee!’

Judith: Deze training brengt bewustwording van bepaalde patronen waarin je vast zit. Mooi te ervaren dat er weinig voor nodig is om die patronen te veranderen. Je leert wat de invloed is van anderen op je energieniveau en hoe je jezelf hiervoor kunt beschermen. Door middel van de training van Karin, ga je hier bewuster mee om en het is een goede oefenomgeving. Wat fijn is dat je het terug kunt kijken.

Nathalie: Ik ben met veel plezier aan jouw training begonnen. Word er blij van. Je voorbeelden zijn leuk en duidelijk en de inhoud is inspirerend. Ik kijk uit naar les 4.

Groei naar meer energie met waardering voor jezelf.

Vind jij jezelf de moeite waard en durf jij te kiezen voor jezelf? Soms ligt de ingang dichter bij dan dat je in de gaten hebt. Je bent slechts één stap verwijderd naar meer vrijheid in jouw leven!

De voordelen van online ‘kiezen voor jezelf’

 • Op elk moment te starten
 • In eigen tempo te volgen
 • Praktische en toepasbare inzichten en handvaten
 • Onderscheidende ingang om te leren.
  Juist door je te ONTDOEN van informatie komt er ruimte voor jouw energie en identiteit. We zijn zo gewend te leren door informatie toe te voegen, dat we ontwend zijn om opruiming houden.
 • Onbeperkt toegang.
  De training stopt niet na 8 modules en kan herhaald worden zo vaak je wilt.
 • Je profiteert van alle updates
  Er wordt continu gewerkt aan het verbeteren en updaten van deze training. Jij profiteert mee zodra je instapt!

De magie begint op het moment
dat je ‘JA’ zegt tegen jezelf.

Bestel ‘kiezen voor jezelf’ nu en ontvang de volgende bonus:

Bonus #1: Je ontvangt vernieuwende inzichten over de kracht van lichaamstaal in communicatie. Een document t.w.v. € 99,00  dat jou onderscheidend laat communiceren doordat je ook ziet wat er zonder woorden verteld wordt.

Bonus #2: Maak gebruik van de persoonlijke ondersteuning tijdens de online-training. Je krijgt de gelegenheid 2 x 20 min. Alle vragen te stellen om zo het meest optimale uit ‘kiezen voor jezelf’ te kunnen halen. Een bonus t.w.v. € 99,00

Bonus #3: Je krijgt exclusief toegang tot het live event ‘eindelijk kiezen voor jezelf’ op  6 juni 2019 twv € 425,00

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het?

Op de dag van aanmelding ontvang je een opstartmail met de eerste inspiratie in aanloop naar de training. Vervolgens ontvang je de dag erop volgende module 1 van in totaal 8 momenten. Elke 3 dagen ontvang je nieuwe inspiratie. Het totale programma beslaat dus een kleine 4 weken en jij bepaalt wanneer en waar jij de lessen tot je neemt.

Ik weet al zo goed hoe het anders te doen, waarom kan het toch voor mij interessant zijn?

Dit is een training die jou inspireert je vooral te ontdoen van informatie. Iets leren wordt veelal gezien als informatie toevoegen, er komt iets bij, en je geeft het een plek. Juist door je informatie die niet meer van toepassing is voor jou op te ruimen kom je dichter bij jouw eigen informatie. Er komt ruimte voor intuïtie en onderzoekt het verschil tussen KENNIS en WETEN.

Wat ga ik leren tijdens dit programma?

In dit programma leer je op een onderscheidende manier te kiezen voor jezelf en los te komen van de patronen die je daarin beperken. .Je krijgt tools aangereikt die je in het dagelijks leven kunt inzetten om te voorkomen dat je leegloopt, jouw eigen energie kan laten stromen en helderheid houdt om keuzes te kunnen maken die van belang zijn voor de kwaliteit van jouw leven.

Ik heb eigenlijk geen tijd, is dit dan wel wat voor mij?

Dit is een training die je op eigen tijd kunt volgen, De modules blijven beschikbaar, ook nadat je alle lessen hebt ontvangen. De langste les is 25 minuten. Dit te kunnen volgen gaat samen dat jij het jezelf gunt deze tijd voor jezelf in te ruimen.

Is het een spiritueel programma?

Het is en blijft vreemd dat we allemaal zo goed het gevoel kennen na een gesprek leeggelopen te zijn. ‘Die andere trekt je leeg’. zeggen we dan. Maar eigenlijk sta je het zelf toe! Bewustzijn hebben over hoe dit werkt kan heel beeldend en praktisch gebracht worden. En dat gebeurt in deze training. Niks zwevend, met beide benen op de grond. Helder en direct toepasbaar. Het geeft je handen en voeten om eigen energie beter te beheren. JIJ bent het startpunt en deze training levert een belangrijke bijdrage in persoonlijk leiderschap. Dus spiritueel, ja. Zwevend, nee.

Ik ben hoog sensitief. Is dit geschikt voor mij?

Jazeker. Juist als je heel gevoelig bent is dit een training waar je  veel baat bij kunt hebben. Juist voor jou is het kunnen afbakenen van ruimte en het beheren van eigen energie is  van grote toegevoegde waarde. Grondbeginselen om te kiezen voor jezelf.

Kan ik persoonlijke begeleiding ontvangen tijdens de training?

Deze training kun je volledig op eigen tempo en naar eigen inzicht volgen. Heb je behoefte aan extra ondersteuning dan kan je gebruik maken van 2 maal 20 minuten online coaching.

Ja, ik kies voor mezelf!

Eenmalige
investering, € 1.250 exclusief btw

2 maandelijkse termijnen, € 650 exclusief btw